subota, 2. srpnja 2011.

Home, sweet home
Nakon ravno dva tjedna izbivanja, sinoć smo stigli kući. Naravno da je u dvorištu i bašči sve zaraslo, ali ipak su me obradovale moje tri hortenzije koje su procvale dok mene nije bilo.Nisu baš nešto bogato cvale kao što su prijašnjih godina, ali bit će bolje sljedeće godine.Osim hortenzija, tu je i nar (ili šipak) koji cvate kao lud (ali, nažalost, ne daje plodove).
Jako me obradovala i jedna pošiljka koja me dočekala kod kuće. Od Nene, koja ima blog Moj cvetni svet, dobila sam tri prekrasna bookmarkera. Hvala Neno, od srca!

Adresa Neninog bloga je:
I za kraj, jedna mala kutijica u obliku srca, koju sam napravila još u Vodicama.

Sad se moram baciti na čitanje vaših postova kojih je bilo jako puno i znam da sam puno propustila. Na more smo nosili laptop, ali jedna kartica od 100 kuna toliko brzo ode, da nisam čitala gotovo ništa. Zato ću sad to nadoknaditi-jedva čekam.

Broj komentara: 11:

 1. Dugo te nije bilo, drago mi je da si ponovo sa nama:)
  Lijepe poklone si dobila, hortenzije su ti prekrasne!

  Ugodan vikend:)

  OdgovoriIzbriši
 2. HOLA!!!! ESPERO QUE TE LO HAYAS PASADO MUY BIEN DE VACACIONES!!!! TU JARDIN PRECIOSO, AUNQUE TENGA MALAS HIERBAS, Y TU TRABAJO DE LA CAJITA CORAZON , ESTUPENDA. BESOS DESDE CADIZ,ESPAÑA.

  OdgovoriIzbriši
 3. Dobrodošla nazad. Cvijeće ti je jako lijepo. Naročito mi se sviđa ona prva hortenzija zbog posebnog oblika cvjetova koje ima. Moja hortenzija je stara preko 30 godina i još je predivna. Baš sam iznenađena da ti nar uspjeva u ovom podneblju. Ima predivne cjetove u kojima sam uživala sada na moru.
  Nenini bookmarkeri su uvijek wow kao i tvoja kutijica.

  OdgovoriIzbriši
 4. Draga moja, veseli me da si napunila baterije i da si nam se vratila čila i vesela.
  Ah...moje obožavane Vodice...svake godine ih posjetim bar 3-4 puta...naime često odem do Tisnog...i onda redovno u nabavku u Vodice.
  Hortenzije obozavam...i ja ih imam nekoliko i baš jednu dobro staru (kao i Karmen) koja cvijeta neumorno.
  Isto kao što ti radiš neumorno i iz tvojih ruku izađu uvijek ovako lijepi komadi.
  pusa

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala vam svima na lijepim riječima.
  Vidim da ću zbog Mercedes morati početi učiti španjolski.Tatjana,pomagaj!
  Karmen, imam taj nar već par godina i mogu ti reći da on bez ikakvih problema izdrži naše niske temperature(pa čak i -20).
  Phoenix, eto, mogle smo se i vidjeti. Obožavam tvoje radove.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja napisah, neće da sluša i da se objavi.
  Drago mi je da sam te obradovala, drago mi je što si se vratila i lepo odmorila, a kutijica me oborila s nogu, da li si i kutiju napravila, ili samo ulepšala?

  OdgovoriIzbriši
 7. Dobrodosla nazad kuci, lepe letnje dane ti zelim i na dalje. Srce je bas samo onako kako ti to najbolje umes, nekako mirise na tebe. Cvece je krasno, mogu da zamislim tvoj osmeh kada si naisla. PUsa

  OdgovoriIzbriši
 8. Nek si se ti vratila, kutijica je preslatka!!! :)))

  OdgovoriIzbriši
 9. Neno, kutijica je bila kartonska, kupljena u hobi dućanu i ja sam je totalno izmijenila u svom dvokomponentnom stilu.

  OdgovoriIzbriši
 10. Pozdrav draga, krasni radovi i cvijeće. Hortice su prekrasne. Cmok. Loredana

  OdgovoriIzbriši