ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Lavanda iz Belišća
Otkako sam se vratila s mora, puna sam ideja( očito da sam na moru dobro napunila baterije). Neki dan sam pobrala svoju lavandu i brzo smislila što ću s njom. Prvo sam napravila dvije drvene kutijice i u njih stavila po mali buketić lavande, a kasnije sam sašila i ova dva srca, napunila ih usitnjenom lavandom i moji suveniri od lavande su gotovi.
Moja Slavonija ( i moje Belišće, grad u kojem živim) , nije baš specifična po uzgoju ove kulture, ali prije nekih, možda desetak godina, i Slavonci su je počeli uzgajati. Ja je imam posađeno sasvim malo, imam u dvorištu tek dva grma, ali i od ta dva grma, evo, uspjeh nešto napraviti.


Vjerujte mi, miriše potpuno isto kao i ona koja raste u Dalmaciji.

Broj komentara: 12:

 1. Preslatko izgleda!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Odlične i kreativne ideje, bravo!

  OdgovoriIzbriši
 3. Divno smisljeno, jos bolje odradjeno.Ideja ti je fantasticna.

  OdgovoriIzbriši
 4. Vjerujemo ti draga Jasna. I ja otkako sam se vratila s mora sam zasadila lavandu u dvorištu. Ti si svakako u prednosti s kutijicama i srcima. Bravo za tebe.

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasne kutijice , a srdašca su savršena!

  OdgovoriIzbriši
 6. HOLA JASNA!!!!! QUE BONITO TRABAJO QUE HAS HECHO CON DECOUPAGE!!!!! SE VE MUY BIEN HECHO.FELICITACIONES. BESOS DESDE CADIZ.

  OdgovoriIzbriši
 7. Baš volim lavandu, a i tvoje radove:)

  OdgovoriIzbriši
 8. Evo da dopunim, svoj komentar, danas sam se obradovala, puno, pino, jer si od dva mala grma delić mirisne lepote poslala baš meni, u prelepom srcu, baš ovakvom, kakvo je ovde, i magnetić i salvete.
  Hvala!

  OdgovoriIzbriši
 9. Ajde, virovat ću ti da miriše kao i moja dalmatinska:)))
  A radovi su ti prelijepi!!

  OdgovoriIzbriši
 10. Un trabajo precioso, me encanta. Me quedo por aqui.
  Besos desde España

  OdgovoriIzbriši