utorak, 19. listopada 2010.

Neke stare stvari




Sin mi je opet otišao na more i odnio fotoaparat (našao momak curu, ni manje ni više, nego baš u Splitu), tako da ne mogu ništa uslikati dok se ne vrati pa stavljam stare stvari koje još nisam objavila.
Ova kutija s anđelima napravljena je prije dva mjeseca i meni je draga zbog motiva anđela (naravno). Ona je, prije nego što je došla u moje ruke, bila smeđe boje,šarena( i nije uopće izgledala loše, ali...) pa sam je prvo obojala ljubičastom akrilnom bojom. Stavila sam i krekl lak pa onda bijelu akrilnu i salvetu.
Sve jednostavno da jednostavnije ne može biti.Ali to više očito nije ona kutija koju sam kupila u trgovini za 12 kuna.
Radila sam i neke teglice i bočice, a ovu teglicu s jagodama prodala sam dok kažeš keks. Ljepše je izgledala uživo, jer se na slici ne vidi da je i poklopac sav u jagodama.

I tako...Igram se ja i dalje...

Broj komentara: 10:

  1. Ma prekrasno se igraš draga Jasna, samo tako dalje nastavi!
    Kutijica sa srćekom ima odlične pukotine, sve mi je lijepo i sviđa mi se!

    Pusa i hvala na lijepim komentarima koje ostavljaš na mom blogu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Igraj se samo i dalje, jer odlično ti ide...anđeli na ljubičasto-bijeloj podlozi su ispali savršeno, a teglica s jagodama...wooow...baš super izgleda, a isto tako bočica u pozadini sa kruškom i grožđem (ako dobro vidim)! Sve u svemu, odlično!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ove igre ti jako dobro idu. I ja volim anđele pa su mi sve te salvete drage a ova salveta s jagodama mi je jedna od dražiš. Kad ju pogledam zamiriše mi jagode. Jako lijepi radovi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kutijica je jednostavna i njezna, bas je slatka, svidja mi se i teglica i bocice, bas su vockaste, bravo draga:))
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Većinom smo zatrpani jesenskim radovima, pa baš lijepo dođe ovo "jagodičasto" osvježenje. Pozdrav,Jasminka.

    OdgovoriIzbriši
  6. radovi su prekrasni,sve ljepše od ljepšeg!

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivni radovi!! Motiv jagoda je pun pogodak, i bočice su preslatke, a kutijica mi je ipak najdraža... ljubičasta i anđeli, super kombinacija..

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakva igra, radovi su savršeni!
    Sve što radiš je zadivljujuće!

    OdgovoriIzbriši
  9. Vazno je da nam ih prikazes, pa makar i radove od ranij.Sve mi se svidja i drago mi je ako si uspela da prodas svoja dela.

    OdgovoriIzbriši
  10. Evo mene opet na tvom blogu (jer tko zna dal ćeš se vratiti na moj pogledat komentare)...u vezi staklenih tanjura - kupujem ih u Ofertisimi, a cijene su od 7-12 kn i stvarno ih zna biti u svim veličinama i oblicima. Nadam se da imaš negdje u blizini Ofertisimu ili neki sličan dućan sa svim i svačim :)))
    Lijep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši