nedjelja, 3. listopada 2010.

Ljubičice, što volim ljubičiceNešto sam navalila na ove salvete s ljubičicama. Kupila sam negdje prije čitav paket i sad ih stavljam na sve čega god se sjetim.
Moja nećakinja Ivana imala je nedavno rođendan i ja sam joj poklonila dvije stvari. Ona inače obožava ljubičastu boju i prošle godine,kad se udavala, sve joj je nešto bilo u tom stilu, pa i vjenčani buket. Zato sam joj ja napravila jednu drvenu tacnu u shabby chic stilu s primjesama crackle laka.Na fotografiji se vidi kao da je to plavo-bijela tacna, ali u stvarnosti je ljubičasto-bijela.A druga stvar koju sam poklonila mojoj Ivančici je ovaj sanduk s blagom. Nije toliko bitan taj sanduk, meni je bilo dovoljno samo da je velik pa da u njega puno stane, a stalo je stvarno puno toga: ljepilo za salvete, klar lak,crackle, ljubičasta i bijela akrilna boja, kist, dvije kutijice za oslikavanje, dvije staklene zdjelice i desetak lijepih salveta. Ona je nedavno krenula na radionice koje ja organiziram u knjižnici, dosta je zainteresirana za sve to pa je red da joj teta nabavi materijal za sve što joj treba za početak. Jako se obradovala poklonu i nadam se da je već dosad nešto i pokušala napraviti.

Broj komentara: 12:

 1. Jako su ti lijepi radovi,a ti si super teta!!!
  Pusa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Sve u ljubičastom...jako lijepo...tacna je super, a kutija puna pribora za decoupage odličan poklon i dobar poticaj Ivančici za njeno kreativno stvaranje :)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Divni pokloni, a kutijica je pravi dar za budećeg dekupaž stvaraoca:))).

  OdgovoriIzbriši
 4. Prelijepi pokloni!! Bravo za tetu!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako dobra teta.....tacna i kutija za 5...volim ljubičasto, pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 6. I ja bih takvu tetu, hvala što si me spomenula u blogovoima koje voliš pratiti, jako sam sretna što smo kolegice knjižničarke, iako sam u mirovini, a tek bundeve, one su me podsjetile na pravu jesen. Prekrasni radovi. Velika pusa. Loredana.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ovakvom poklonu bih se i ja obradovala.Sigurno maksimalno uzivate u radionicama,mogu samo da zamisljam i mastam....

  OdgovoriIzbriši
 8. šteta da je ta salveta zanemarena i to samo zog toga što se jedno vrijema jako koristila.....to mi je najljpša salveta s ljubičicama:))))....a ti si uspjela napravoti predivnu tacnu:))).....shabby i crackle su mi odlični:))))...
  a poklon za ivančicu s još jednom predivnom salvetom je za svaku pohvalu....vjerujem da se obradovala sadržaju :))....
  pozdrav iz rijeke:))....
  M.......

  OdgovoriIzbriši
 9. Na ovoj salveti su ljubičice tako stvarne. Predivna tacna na kojoj se može servirati kava u tvom lijepom vrtu. Sve je sa stilom i to mi se sviđa. Imaš lijepe radove.
  Pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 10. fantastičan poklon! svaka čast!

  OdgovoriIzbriši
 11. Uh, što volim ovakve komentare.Curke, hvala vam puno.

  OdgovoriIzbriši
 12. I ja volim ljubicice, lijepo su se smjestile na tacni uz shabby i crackle, jednostavno prekrasno:))
  Pusa

  OdgovoriIzbriši