ponedjeljak, 27. rujna 2010.

Pripreme za Festival bundeva


U mom gradu se već nekoliko godina održava Festival bundeva. Organizator je Udruga invalidne djece Valpovštine Zvono, a na tom festivali se nastoji promovirati bundeva kao zanemarena povrtnica . Sve je u znaku bundeve, prodaju se različiti proizvodi, kolači, sokovi, rukotvorine, a bundeva je poveznica svega. Prošle godine smo moja kolegica iz knjižnice i ja baš na štandu Zvona prodavale neke rukotvorine koje su napravljene u toj udruzi, a ove godine će naša knjižnica imati svoj poseban štand. Opet ćemo promovirati naše radionice i donijeti nešto proizvoda kojih su naših ruku djelo. Zato sam ja ovaj vikend nešto pravila, čega god sam se sjetila da bih mogla povezati s bundevom, a do 9.10. (kad će biti taj festival) moramo još svašta napraviti. Samo da bude lijepo vrijeme kao i prošle godine.
Ove slike su od prošle godine i nadam se da ćete uživati u njima.

Broj komentara: 7:

 1. prekrasne bundeve!!!
  Želim vam lijepo vrijeme i dobar provod.
  Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Obožavam bundeve u svakom obliku...ukrasnom,jestivom...Super je da netko organizira takav festival.Želim vam lijepo vrijeme i dobru zabavu!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. Lijepo, veselo, razigrano, maštovito...ima tu svega pa čak i kolača, mljac, mljac :)))

  OdgovoriIzbriši
 4. hvala što si s nama podijelila ove fotke:)))....nisam ljubitelj bundeva u prehrani ali koštice tamanimo na kilograme:)))...uostalom kažu da su jako zdrave:))...
  M....

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja sam kao i danijela, obozavam bundeve u svim oblicima, prekrasne fotografije...mirisu na zlatnu jesen, uzivala sam, gledajuci ih:))
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasan festival! Šteta što mi nije bilo bliže da svratim!
  Molim te da mi se javiš na mail zbog osvojene nagrade s mog bloga (naušnice) pa da ih pošaljem :)

  Pozdrav!!!

  OdgovoriIzbriši
 7. Jupiiii! Baš sam sretna zbog osvojenih naušnica!
  Kad stignu do mene, uslikat ću ih i staviti sliku na blog.
  Hvala Cvjetnoj vili!

  OdgovoriIzbriši