subota, 30. listopada 2010.

Malo jesenskih...




Konačno mi je sin stigao s mora i donio fotoaparat!

Ovaj put samo malo jesenskih radova.
Ovaj veći list sam radila od DAS mase i nakon sušenja prebojala akrilnim bojama. Ove male listove sam radila od gipsa i stavljala magnetiće iza njih, a ova bundevica je bila hit na onom Festivalu bundeva. Prodala sam ih čak 9, a da sam ih imala još 9, valjda bih prodala i njih. Zgodne su zato što se mogu otvoriti i nešto sitnije se može i staviti unutra. I one su od iste DAS mase, a napravljene su tako da sam kutijice od kojekakvih kremica "obukla" u tu masu, napravila da sliče bundevi, sve prebojala narančastom akrilnom i dobila zgodnu stvar.

Ali radila sam ja još štošta, ali o tome uskoro...

Broj komentara: 6:

  1. Preslatki su ti radovi!

    Pusa i ugodan vikend.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odmah su me privukle ove jesenje boje,bas me zanima kako si das masu susila jer koliko vidim uopste nije ispucalo po krajevima.Odavno me kopka da pravim nesto od tog materijala,sad cu morati nesto da smislim.Sve mi se svidja i lisce i bundevica :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ideja genijalna,listovi i bundeva prekrasni,Sjedi,5!

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo nešto što se sa glinom ne može napraviti!!! Ovo oblačenje kutijica u das masu je izvrsna ideja, baš me zanima da li si das masu lijepila ljepilom dok je još bila vlažna ili si samo pustila da se prirodno osuši i stisne?? U svakom slučaju predivno je...

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo sam pritisnula das masu oko kutijice, dobro zagladila, (a dok je vlažna, može se lijepo raditi s njom, što god želiš), osušila na radijatoru i sutradan bojala akrilnim bojama. Nikakvo ljepilo nisam koristila, jedino malčice običnu vodu kad sam lijepila peteljku od bundeve.Ma, das masa je čudo!

    OdgovoriIzbriši