petak, 1. ožujka 2013.

Sospeso i shabby

Budući da sam dobila kritiku od više osoba kako rijetko pišem postove, odlučila sam malo i ja pomesti paučinu s ovog bloga i javiti se . Zapravo mi je drago kad mi netko kaže da već dugo nije vidio ništa novo na mom blogu-to je znak da me ljudi ipak prate, da vide da nešto radim. A radim ja itekako, svašta nešto. Ipak, sad ću pokazati samo dvije stvari koje sam napravila nedavno. Ove cvjetnjake za cvijeće sam napravila u tehnici Sospeso trasparente ili trodimenzionalnoj salvetnoj tehnici pomoću folije. Već sam ja pokazivala na blogu neke radove napravljene na taj način, a na sljedećoj radionici koju ću organizirati u knjižnici, radit ćemo upravo tu tehniku. Dakle, ove slike su ponajviše za moje vjerne sudionice radionice da vide što ćemo raditi sljedeći put. I još nešto što sam napravila u shabby shic stilu: jednu malu kutiju s lavandom, koja unutra ima stručak moje lavande iz dvorišta. Kad se kutija otvori, miris je stvarno predivan. Dakle, što je s ovim Bloggerom? Slike su mi spojene, ne mogu napraviti razmak među njima, a sve radim kako i inače radim. ?????? Još mi samo treba da mi sve potpuno nestane kako se dogodilo nekima....

Broj komentara: 8:

  1. krasni radovi, zaista!
    a što se slika tiče i meni se to događalo, onda sam počela stavljati sliku po sliku, i između svake odmah napravila razmak od 2 reda, inače mi to ne da poslije

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad se slike spoje, staviš kursor između njih, klik na enter i to je to.

    Radovi su prelepi, a što se postova tiče, starno bi mogla malo češće da pišeš. To si i obećala na početku godine, ako se ne varam?

    Svi volimo tvoj blog i jedva čekamo da vidimo šta ima novo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Savršeno radiš 3D tehniku.
    Šta je sa nama koji ne možemo doći na radionicu?
    Nadam se nekom tutorijalu, posle radionice.
    Kutijica je preslatka.

    OdgovoriIzbriši
  4. Neću te kritizirati da te nema...radovi su jako lijepi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nadam se da će biti neki tut poslije radionice da vidimo kako ti radiš sospeso i na kojim folijama,radiš li na folijama baš za sospeso ili si pronašla neko alternativno rješenje.
    Kutijica je preslatka.Obožavam motiv lavande na salveti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sospeso radim onako kako sam naučila na radionici kod Jasminke s bloga Suncokret. Koristim grafofoliju, a za neku posebnu nisam ni čula. Tko želi, mogu mu na mail poslati uputstva kako se radi, a na blogu ipak ne bih-onda mi nitko ne bi došao na radionicu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Molim uputstva: silvijakrznaric@gmail.com
      Ja sam probala na grafo foliji ali nije išlo.Nekako mi se nije dala oblikovati i rezultati su bili očajni Vjerojatno sam nešto krivo radila.Vidjela sam u ZG-Lumos baš foliju za sospeso(imaju prozirnu za salvete i sa već otisnutim motivima cvijeća)ali od cijene sm skoro pala u nesvijest.

      Izbriši
    2. Evo, poslala sam ti na mail. Puno sreće u izradi.

      Izbriši