ponedjeljak, 11. veljače 2013.

Od srca srcu

Valentinovo... Ah, da imam sedamnaest i da sam zaljubljena, obilježavala bih taj dan. Ali, eto, nemam... Pa sam onda samo malo, malčice, napravila nešto što bih ja voljela dobiti da imam sedamnaest.
Volim raditi s krpicama, radila sam i neka jaja za Uskrs, ali o tome sljedeći put. S tim krpicama ima jako puno posla, oko svakog tog srca trebalo mi je, brat bratu, sat vremena posla. Al kad volem... Kad sam bila mala, nisam imala igračke. Zaista nisam. Imala sam jednog medu i jednu malu gumenu lutku kakve su se u to doba kupovale na vašarima. I neograničenu maštu. Ali,imala sam mamu koja je šila (samo nama u kući)i iza koje je ostajalo brdo krpica. I onda sam toj mojoj jadnoj gumenoj lutkici šila iglom i koncem haljine, hlače, košulje. Moja prijateljica Mila i ja raširile bismo dekicu u dvorištu i krenule s našim kreacijama. I ništa nam nije falilo. Eto, ove krpice su moj povratak u djetinjstvo.

Broj komentara: 7:

  1. Predivna :) Drago mi je da koristiš tu tehniku u raznim prigodama, divna prilika za kreativno iskorišavanje restlova <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Srca su preslatka.
    Uvek su aktuelna, ne samo za zaljubljene.

    OdgovoriIzbriši
  3. volim srca, a pogotovo kad se naprave od takvog posebnog materijala

    OdgovoriIzbriši
  4. Divnih li srca! Baš je veselo a ujedno i romantično:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Svi smo to radili, a šivenje me je okupiralo još dok sam bila predškolac. To je bio jedini način da se kreativno izrazim, tada. A volim i sada da napravim neko jastuče, zavesu, posteljinu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Eto, svako zlo za neko dobro! :) Odlična su ti srca, trud se stvarno isplatio.

    OdgovoriIzbriši
  7. Da, pravo kažeš, ništa nam nije falilo, odrasli smo u skromnosti i bez stressa, zato se danas tako lijepo družimo i njegujemo lijepo prijateljstvo, iako virtualno, ali kad imamo priliku upoznati se onda uvidimo da nije samo virtualno već i pravo. Ugodan weekend. Loredana.

    OdgovoriIzbriši