subota, 1. rujna 2012.

Samo za Ivanu

A, ne, ovaj post neće biti posvećen curi mog najstarijeg sina (onog, rođenog u znaku lava, koji najviše na svijetu voli spavati) i koja se zove Ivana. O toj Ivani neću napisati ni riječ (sine, ne moraš se bojati naslova posta). Ovdje će biti riječ o Ivani, mojoj nećakinji. Inače, ja imam četiri nećaka i samo jednu nećakinju. Već sam ja nju spomenula u nekoliko svojih postova. Upravo kad sam se vraćala s mora, ona me nazvala i pitala da joj pomognem izmijeniti neke njene noćne lampe. Žao mi je što nisam lampe uslikala prije preobrazbe, ali spomenut ću da su bile potpuno drugačije: donji dio je bio u nekom plavom tonu i naslikano je bilo neko cvijeće, a gornji dio je bio dosadno bijel. Zajednički smo izabrale salvete i upravo je njen izbor bio da lampe budu slične, a ne potpuno iste.
Rezultat vidite na fotografiji. Najveći problem bio mi je pronaći nijansu zelene koja će se slagati sa zidom u Ivaninoj spavaćoj sobi. Inače, kroz nekih mjesec i deset dana, u toj sobi spavat će jedan novi član Ivanine obitelji, jedna mala curica koju svi s nestrpljenjem očekujemo. A kao da je jučer bilo kad sam u krilu držala malu bebu Ivanu i vraćala se sa sestrom i šogorom iz osječkog rodilišta...

Broj komentara: 6:

  1. divan post,a lampe su predivne!

    OdgovoriIzbriši
  2. I moji nećaci nekako neprirodno brzo rastu, nemam pojma što se dešava:)
    "Mala" Ivana sigurno je jako zadovoljna ovom preobrazbom, ove nježne lampe mi se jako sviđaju..

    OdgovoriIzbriši
  3. Lampe su prelepe, veselih boja i šara, ali će sve biti još lepše kad stigne beba. Jedva čekam da podeliš tu vest sa nama.

    OdgovoriIzbriši
  4. Preslatke romantične lampice, definitivno će dati prostoru poseban šarm:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Lampe su savršene, komplet, a opet obe unikat.
    Uopšte nije važno kako su pre izgledale, važno je da sada izgledaju savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lampe su prekrasne! Vrijeme strašno brzo leti..

    OdgovoriIzbriši