subota, 18. kolovoza 2012.

Ja heklam!

Tako sam ponosna na sebe što sam konačno nešto naučila heklati da vam to moram pokazati. Štrikati sam naučila pred kraj osnovne škole i stvarno sam se naštrikala svega i svačega kroz čitavu srednju školu i fakultet. Heklanju sam se nekako opirala, ni sama ne znam zašto. Moja mama je heklala sve živo i radila je to izvrsno.Što je očima vidjela, to bi rukama napravila. Nekoliko puta u životu pitala me želim li da me nauči heklati, a ja sam joj odgovorila da me to ne zanima. Ludača sam bila, ali eto... Kad je mama umrla, moja odluka da naučim heklati postala je sve veća. Nabavila sam si brdo knjiga i pokušavala sama svladati heklanje.Ipak, zahvaljujući jednoj Vesni koja mi je pokazala osnovne stvari bez knjige, ja heklam! Trenutno sam na moru i par dana nisam za kupanje i ovi moji početnički kvadratići došli su mi kao predivan odmor.Odlučila sam napraviti puno takvih kvadratića, jer imam jako puno ostataka vune i onda sve to spojiti u nekakav prekrivač. Vesni sam silno zahvalna i ova fotografija je posebno za nju:pogled na more s moje terase.
Veliki pozdrav iz Vodica šalje vam heklačica Jasna!

Broj komentara: 9:

  1. pa to je krasno,blago tebi na Vesni ja se učim uz youtube....

    OdgovoriIzbriši
  2. to je odlično! nazalost ja nemam od koga učit osim kao i ane asa youtubea :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo Jasna!!! Nikad nije kasno nešto naučiti u što sam se i sama uvjerila! Odlično ti ide, a kad svladaš heklanje s vunom neće ti biti problem ni tanki konac!
    Pokrivač ćemo, nadam se, vidjeti kad bude gotov! Budi uporna i strpljiva, a kad ti zaista krene više te ništa neće zaustaviti!
    Uživaj u heklanju i odmoru :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Za dobre stvari nikad nije kasno, samo napred!

    OdgovoriIzbriši
  5. bravo! ja sam zakazala na tom polju!

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo! Čestitam na strpljenu i trudu. A za onakav pogled s terase sve bi dala, prekrasno

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga na mom blogu čeka te nagrada

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve pohvale na upornosti, vidiš da nikada nije kasno naučiti nešto novo! Znam da bi bilo lakše da je mama tu sa svojim savjetima, ali sigurna sam da si jako ponosna na sebe i svoje radove! Očekujem još novih radova:))

    OdgovoriIzbriši
  9. Baš sam se malo čas na jednom blogu požalila kako nemam strpljenja da naučim da heklam, ali se divim svima koji imaju i svojim rukama prave tako lepe stvari! Bravo za novi hobi, samo napred! ;)

    OdgovoriIzbriši