subota, 26. svibnja 2012.

Srebrna kutija "a la Mare"

Mare iz Rijeke( http://mare-ri.blogspot.com/)je u svom predzadnjem postu pokazala kako napraviti kutiju koja izgleda kao da je srebrna. Objasnila je sve faze postupka vrlo podrobno i ja sam to morala isprobati. Radila sam sve potpuno isto kao ona, jedino je moja šablona drukčija. Bilo mi je jako zanimljivo to raditi i rezultat tog rada je pred vama. Naravno, meni je Marina kutija puno ljepša nego moja...
Hvala ti Mare, što svoje ideje dijeliš s nama....

Broj komentara: 9:

  1. Dobro ti je ispalo, meni se sviđa. Nećeš mi verovati, ali juče sam razmišljala da ti predložim da uradiš ovako nešto. Gledala sam kutiju pre ove i palo mi je na pamet, ali sam odustala, da ne bude kao da ja svima pametujem. Ustvari, uvek se trudim da dam neki predlog ili sugestiju. Sve je dobronamerno, i volela bih da i meni ljudi kažu kako bi oni uradili nešto, ili šta bi promenili na mom nekom radu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ti je ispalo!Za svaku pohvalu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se i ova tvoja verzija jako sviđa! Koliko god htjela biti kreativna, totalno sam nesposobna. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vam na komentarima. Pokušajte i vi s ovakvim nečim, vidjet ćete kako je zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super si ti to odradila, prelijepa je...

    OdgovoriIzbriši
  6. Upravo tako, hvala ti Mare po tisuću puta što se uvijek trudiš da nam prezentiraš način izrade, a mi pokušavamo, učimo od tebe, ali poneki puta iznenadimo i same sebe kako nam je nešto dobro ispalo, baš kao što i ti trebaš biti jako zadovoljna svojom kutijom, jer je zaista super (skoro ko Marina, al ko će nju nadmašiti :))) ...ja jedva čekam da izradim jednu svoju!
    pusa

    OdgovoriIzbriši