subota, 3. ožujka 2012.

Bliži se Uskrs

Konačno je krenulo s malo ljepšim vremenom! I moje visibabe u dvorištu stidljivo su se počele pojavljivati, a snijeg kojeg je bilo ove godine stvarno u nenormalnim količinama, potpuno se istopio.Uskrs nam se bliži, trebalo bi malo zasukati rukave i napraviti štogod, a ja sam još uvijek u nekom lijenom stanju.Ova kutijica i ovo jedno jaje je jedina stvar koju sam nedavno napravila.

Bila sam (a zapravo sam još uvijek) jako prehlađena i to me ometa u svemu što radim. Krenula sam ponovo s radionicama u knjižnici, a jučer sam imala jednu radionicu i izvan knjižnice. Udruga žena iz sela odakle je moj muž (tj. iz Satnice) pozvali su me da im održim jednu uskrsnu radionicu. Radionica je pomalo čudnog naziva-Izrada krpenih i krepanih jaja, a prvi put sam je održala u knjižnici gdje radim prošle godine.Na radionici je bilo odlično, kao što je uvijek kad se nađu ljudi dobre volje s puno pozitivne energije.A kakva su jaja Satničanke napravile možete vidjeti na ovoj slici!

Broj komentara: 12:

  1. Lijepa ti je i kutijica i jaje, bojice su super.
    Ne kužin koja su in krpena a koja krepana, hahaa..

    OdgovoriIzbriši
  2. Vrijeme baš brzo prolazi, zar ne?

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepo, super su mi pisanice:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako vrijeme leti, a dolazi ono što najviše ne volim, svi u jedan glas mjesec i pol dana ranije o Uskrsu na sva usta.. Nema to veze s blogerima, jer se tu nagledam najljepših ideja i radova, već s tv-om i komercijalizacijom.

    OdgovoriIzbriši
  5. kpenih i krepanih jaja??? hahahahhahaha, vrlo zanimljivo! mislim kako bih se rado odazvala na radionicu takvog naziva¨!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super si krenila. Meni se sviđa. Ni ova krepana nisu loša...takva još nisam probala raditi

    OdgovoriIzbriši
  7. ova jaja sam gledala i prosle godine, bas zanimljivo izgledaju... a vrijeme stvarno leti, planirala sam ih i onda probat napravit, sve se bojim da ce i ove godine ostat samo na planiranju

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasne boje !!!Ali isto pitanje kao i Melanzana:koja su krpena , a koja krepana(bravo za melanzanu-!!!).Daj nas razriješi te dileme?Please:)):)):))

    OdgovoriIzbriši
  9. Krpena su od krpe,tj. od tkanine (nažalost,tu se vidi samo jedno koje nije sasvim dovršeno u sredini), a krepana su od krep papira. Malo sam se igrala riječima i tako nazvala radionicu. Znači, sva ostala koja se vide i ovo moje s kutijicom je krepano, tj. od krep papira.

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni su ti radovi, boje i motivi prizivaju Uskrs.

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasna kutijica i jaje a i radovi su baš super :)
    Lijepi pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši
  12. Prelepa je i kutijica i jaje, divna, neobična boja!
    Verujem da praviš puno novih stvari.
    Srećan praznik:)

    OdgovoriIzbriši