četvrtak, 11. studenoga 2010.

Nagrada i ponešto o meni...čudnoj




Zahvaljujući dragoj Mare koja ima blog http://mare-ri.blogspot.com/ i do mene je došla ova nagrada sa Spužva Bobom.
I sad bih ja trebala odgovoriti na ona pitanja, iako su to pitanja koja stvarno nisu za mene, ali red je red.
1.Zašto si stvorila blog?
Zato što sam odlučila početi se otvarati prema svijetu. Krenula sam stidljivo, isprva nisam nikome ni rekla, a onda sam se ipak pomalo oslobađala.
2.Koju vrstu blogova čitaš?
Čitam samo kreativne blogove. Kad kažem tu riječ "samo", čini se da je to malo, ali takvih blogova ima jako puno i nikad mi nije dosta novih ideja.
3.Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
E, sad dolaze ona pitanja koja mi ne leže. Ja sam od onih koji se uopće ne šminkaju, osim jednom godišnje, ako idem u neke svatove ili slično. Dekorativna kozmetika:nula bodova.
4.A odjeće?
Isto nula bodova. Nikakvu markiranu odjeću ne nosim, ne zato što si ponešto od toga ne bih mogla priuštiti, nego jednostavno me to uopće ne dira, čini mi se totalno nebitnim u životu.
5. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
Nijedan.
6.Koju boju najviše voliš?
Ma, kako kad, nemam baš neku naj, naj. Možda je to ipak crvena... ili smeđa...ili crna...ili...
7.Tvoj parfem
Uf, opet od onih pitanja. Uopće ne volim ni jedan parfem,a koristim samo dezodorans i to u stiku, jer mi sve u spreju ima prejak miris od kojeg me boli glava. (Što sam starija, sve sam osjetljivija na intenzivnije mirise, od mirisa cigareta,npr. počne me boljeti glava u roku desetak minuta, a isto mi se počelo dešavati i kad neko jako namirisan bude u mojoj blizini). Čudna sam ja biljka...
8.Koji film najviše voliš i zašto?
Ima ih više, volim filmove koji su drame, malo psihološke, recimo oduševio me film Žena kojoj sam čitao. A Casablanku s Ingrid Bergman i Humphrey Bogartom mogla bih gledati uvijek.
9.Koje države želiš posjetiti i zašto?
Samo one koje su jako blizu, jer ne volim putovati. Ja sam od onih kojima je putovanje noćna mora, koji povraćaju, piju tablete, budu kao drogirani od tableta, muče se nemoguće dok putuju, i to svim prijevoznim sredstvima pa mi je putovanje teška tlaka.
Evo, sad mi je želja npr. otići u Novi Sad u kome sam bila jako davno. Ma, rekla sam ja na početku da ovo nisu pitanja za mene i čitajući ove svoje odgovore samoj sebi izgledam kao neka čudakinja. Ali, takva sam kakva jesam.
Eto, ako netko od mojih sljedbenica želi odgovarati na ova pitanja, neka slobodno preuzme ovu nagradu s mojeg bloga.


Broj komentara: 8:

  1. Čestitam ti na nagradi i hvala što si odvojila vrijeme za ovu igru i otkrila nam neke svoje osobine...i bez brige, meni se ne činiš kao čudna biljka, nego sasvim lijep cvijet sa svim laticama!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam ti na nagradi draga Jasna!
    Tvoj blog sve ovo što si napisala govori i sam o tebi. Samo onaj tko zna dobro zna čitati razumije svu ljepotu i iskrenost napisanog. Nisi čudakinja, naprotiv, iskrena si i jako topla osoba.

    Šaljem ti veliki pozdrav, pusu i želim lijep vikend.

    OdgovoriIzbriši
  3. ne budi ssmokritična,nisi ti nikakava čudakinja....zapravo si vrlo iskrena:)))....puno njih ne bi ovako javno priznalo da ne voli putovati,ali i ja znam neke osobe kojima je putovanje noćna mora tako da te jako dobro razumijem.....evo ja ću proputovati za tebe:)))))..
    puno pozdrava iz rijeke:))...
    M....

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisi čudna nego izuzetno simpatična!!! Obožavam ljude sa svojim stavom :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Stvarno sam se dvoumila kod odgovaranja na ta pitanja i znam da sad stvarno mogu nekome izgledati kao totalno čudna osoba koja ne drži do svog izgleda, ali odlučila sam stvarno biti iskrena. Kod mene je sve u skladu mog imena-ja sam JASNA.( Kratko i jasno). I to je to.

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Jasna moje cestitke i nemoj sebe smarati ni sa cime. Svako je na svoj nacin, ja mogu putovati, nije mi muka i nije me strah aviona recimo, ali nisam ni neka koja nesto bas zeli putovati. Ima se i preca posla u zivotu, samo nek je zdravlja duso moja. Uzivaj u svom lepom zivoru i lepoti oko sebe. Kissss

    OdgovoriIzbriši
  7. Jasna,vrlo smo slicne,jedino putovanja su mi velika strast,mogla bih putovati na kraj sveta.Steta sto si to ne mogu priustiti.Ali i to je nebitno,nego Novi Sad te ceka,ja sam tu blizu...

    OdgovoriIzbriši
  8. Nikada ne bih rekla da mi je čudno što se neka žena ne šminka i ne nosi markiranu garderobu, ne voli putovati i ne kupuje parfeme; ja bih rekla da je ta žena posebna, svoja, originalna, iskrena i u toj posebnosti jako ženstvena...

    OdgovoriIzbriši