utorak, 14. rujna 2010.

Što se sve može...




U nedjelju smo moja kolegica s posla i ja na našem belišćanskom trgu, prije održavanja jednog koncerta, malo promovirale našu knjižnicu i kreativne radionice koje se održavaju u knjižnici. Donijeli smo hrpu stvari koje sam ja napravila da pokažemo svim zainteresiranim da i oni mogu napraviti takve stvari ako dođu na naše radionice u knjižnicu. Radionice držim ja, a za to sam se ohrabrila prošle godine nekako u vrijeme trajanja Mjeseca knjige( za one koji to ne znaju- od 15.10. do 15.11.). Mojih radionica ne bi bilo da nije bilo radionica i besplatnih prezentacija u osječkom Hobby artu i Jasminke koja ima blog Suncokret i čije radionice su stvarno prekrasne. Moje su samo blijeda kopija tih radionica, jer imamo malo sredstava i ja onda moram improvizirati s onim što imamo. Ipak, ono što me uvijek razveseli, to je ona količina pozitivne energije koju dobijem od svojih polaznica, onaj osmijeh na licima svih njih, bez obzira na njihove godine. (Zapravo, ne samo polaznica, nego i polaznika, jer sam po prvi put prošlog četvrtka imala i jednog pripadnika jačeg spola!)

Nakon ovog nedjeljnog promoviranja, zainteresiranih je još više nego do sad i posla oko organiziranja novih radionica kao u priči.

Broj komentara: 6:

  1. Super, jako lijepi radovi!!!
    Želim vam još puno vrijednih polaznica a naravno i polaznika:)
    Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jasna, puno ti uspjeha želim na tvojim radionicama, a posebno čestitam na onom jednom, jedinom...

    OdgovoriIzbriši
  3. Želim ti još puno pozitivne energije s novih radionica! Prekrasni radovi :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Puno hvala. I sumnjam u to da su "radionice blijeda kopija". Ja volim prenijeti svoje znanje, a znam da i vi to volite. Zato samo naprijed i bez sumnje u sebe. Štand je prekrasan. Toliko lijepih radova na jednom mjestu ne viđa se svaki dan. Pozdrav od Jasminke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jasna pa ovo je divno,predivne carolije,knjiznica i radionice bas bih volela da ucestvujem u toj bajci.

    OdgovoriIzbriši
  6. Promocija uspješna koliko vidim...A kako i ne bi sa toliko lijepih stvari.
    Želim ti i mnogo uspješnih radionica...
    pusa

    OdgovoriIzbriši