nedjelja, 2. prosinca 2012.

Torta od pelena i stakleni tanjur

Danas je bilo krštenje male Petre i ja sam smislila možda malo neuobičajen poklon. Zapravo on uopće nije neobičan u kreativnim krugovima, ja sam već puno puta naišla i na blogovima i općenito na internetu jako puno torti od pelena, ali moja okolina uopće nije znala za to. Moj muž je zinuo od iznenađenja kad sam rekla da ću je praviti i odmah je pitao jede li se to. Jedan od gostiju na ručku poslije krštenja tražio je da bi on baš komad torte koju sam ja pravila, a koja je njemu bila malo podalje i izgledala mu je kao prava torta. Dakle, ona je ovako izgledala:
Izgleda li vama to kao da se treba jesti? Tortu stvarno nije teško napraviti, može se ukrasiti na puno načina, a ja sam napravila neku svoju verziju. Kasnije sam na vrh stavila još jedan lančić koji za privjesak ima slova P, E, T ,R, A, ali to nisam slikala. Osim torte, radila sam svašta još, napokon sam se probudila i krenula s izrađivanjem koječega s božićnim motivima. Za sad samo stavljam sliku jednog staklenog tanjura koji je baš u adventskom duhu.
Nadam se da ću sad malo češće objavljivati postove na blogu, jer sam neki dan baš bila neugodno iznenađena kad sam vidjela da sam u ovoj godini objavila samo 32 posta, prošle godine 47, a pretprošle čak 61! Moram malo popraviti prosjek do kraja godine. Dok pišem ovaj post, krenuo je padati snijeg i moram priznati da mu se baš i ne veselim, jer me strah što će biti ujutro, kako ću na posao i sve neke takve prizemne stvari, umjesto da uživam u ljepoti bjeline... Veliki snježni pozdrav šalje vam Jasna!

Broj komentara: 8:

 1. Valjalo bi da imaš više postova, jer ih volim i mislim da su dobri i za čitanje i za gledanje.
  Znam za ovakvu tortu a i ja sam saznala za nju tek kad sam počela da se družim sa vama na blogu.
  Tanjir mi je prelep, prelep! Obožavam praznike.

  Petri želim srećno krštenje, kao i njenim roditeljima a tebi želim da praviš što više ovakvih torti za svoje najbliže.

  OdgovoriIzbriši
 2. torta je super. radila sam je i ja,drugi put je još lakse i sto se vise radi brze je i lakse.

  OdgovoriIzbriši
 3. Divna torta, moje čestitke i tebi i maloj bebici.
  Tanjir je prekrasan!

  OdgovoriIzbriši
 4. Divna torta...nije za zamjeriti gostu...stvarno izgleda ko prava..a tanjur je predivan

  OdgovoriIzbriši
 5. lijepa torta i lijep tanjur možda se i ja uskoro uhvatim u projekat zvan torta od pelena

  OdgovoriIzbriši
 6. Odlična je! I tanjur je simpatičan :))

  OdgovoriIzbriši
 7. Jedva čekam da prijateljica rodi pa da napravim tortu. Već dugo čekam neku bebu, napokon jedna putuje.... Odlično si ju napravila....

  OdgovoriIzbriši