subota, 10. studenoga 2012.

Anđeoske kutije

Iako sam u kroničnom nedostatku vremena zbog nenormalno puno aktivnosti koje ove godine imamo u sklopu Mjeseca knjige, ipak tu i tamo nešto napravim da malo odmorim živce. Za mene je ovaj moj hobi upravo to-odmaranje živaca-bez ikakvih drugih, velikih pretenzija. I tako napravih tri kutije s motivima anđela. Dvije su tzv. kutije za čaj.To su ove s pretincima unutra i njih sam po prvi put radila. Jedna je jednostavnija, bez ikakvih pretjerivanja, to je ova s ljubičastim anđelima i upotrijebila sam običnu salvetnu tehniku, najjednostavniju, bez ikakve nadgradnje.
Druga, ova smeđa, napravljena je s dvokomponentnim lakom i zlatnim prahom.
Sve fotografije sam snimala vani pa je na staklu odsjaj žutog lišća s mojih voćaka iz dvorišta, što daje malo čudan efekt. Treća kutija je veća od ove dvije, tu sam malo kombinirala shabby chic i zlatnu podlogu, a stavila sam i onaj svjetlucavi prah koji se na fotografijama uopće ne vidi. Ta kutija je već dobila svoju vlasnicu i nadam se da će obradovati onoga kome je namijenjena.
Nadam se da vam se sviđaju moji radovi. Zahvaljujem se svima koji prate moj blog, a posebno onima koji ostavljaju komentare. Veeeeeeeeeeeeliki pozdrav od Jasne!

Broj komentara: 11:

  1. volim anđelčiće, ova druga me je posebno dojmila. bravo

    OdgovoriIzbriši
  2. Sigurna sam da hoće, jako je lepa. I ja imam jednu kutiju za čaj, koju sam dobila na poklon i mnogo je volim. Ništa lepše, nego kad otvorim a iz nje počne da se širi miris nane.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka je zanimljiva na svoj način, i meni je ova druga sa zlatnim prahom posebno lijepa...

    OdgovoriIzbriši
  4. Divne su . Meni se jako sviđa kombinacija 2K i svjetlucavog praha, predivan kontrast iako nikada nisam radila s njim:)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Kutije su ti prekrasne. Što se tiče mase obveza i bitke s vremenom - o, itekako te razumijem!

    OdgovoriIzbriši