srijeda, 12. rujna 2012.

Makovi

Već sam ovog ljeta radila nešto s makovima, a nedavno napravih tri nova rada. Još u Vodicama sam napravila ovu manju, okruglu kutijicu, a ovu tacnu i veću kutiju napravila sam kod kuće. I okrugla i četvrtasta kutija napravljene su s 2K lakom. Volim raditi s njim, a ovoga puta po prvi put sam stavila brončani prah u pukotine -to se gotovo uopće ne vidi na fotografiji :( Tacna je staklena i napravljena je s obrnute strane, a samo je uz rub stavljen crackle lak.
Nadam se da će bar nešto od ovog uskoro promijeniti svog vlasnika. U zadnje vrijeme radim puno manje, ne gomilam stvari, radim više za sebe ili kad me netko baš zamoli da napravim. I još nešto radim:i dalje heklam one moje kvadratiće u raznim bojama i imam ih već petnaestak. Heklanje me toliko umiruje, stvarno je pravi melem za živce. Ipak, ne žurim se sa završetkom, ostataka vune imam, prekrivač će biti toliki koliko imam ostataka i koliko mi se bude dalo. Sve vas puno pozdravlja Jasna!

Broj komentara: 5:

  1. I meni je heklanje pravi opuštajući melem...
    Prekrasni cvijetni radovi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Savršeni radovi, Jasna.
    Jedva čekam da vidim i šta će biti od kvadratića :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Držim ti palčeve da udomiš ove divne kutije, a do tada heklicu u ruke, štadrugo preostaje... ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vam na lijepim riječima i moram vam reći da sam sva tri rada prodala u jednom danu!

    OdgovoriIzbriši
  5. Heklati ne znam, ali uvijek mi se činilo kao ptljav posao kad gčedam nekoga kako to radi. Čitajući tu iskusta, očito da sam u krivom uvjerenju. Lijepi su radovi. :)

    OdgovoriIzbriši