četvrtak, 5. srpnja 2012.

O lavovima, blizancima i jarcu

Prvo: ovo neće biti kreativni post. Drugo: uopće nisam osoba koja čita horoskope, a svakako ne one dnevne, u dnevnim novinama. Treće: ipak, duboko vjerujem u opće karakteristike znakova. Moja obitelj je peteročlana, od toga su dva lava, dva blizanca i jedan jarac. Pogodite tko je jarac? Pa, naravno ja, a tko bi drugi mogao biti! Za jarce kažu da čvrsto stoje na zemlji, da su preozbilnji, da jako cijene materijalne vrijednosti i novac. Da tek u zrelijim godinama otkriju neke svoje sposobnosti i da su bolji što su stariji, kao i vino.
U kući imam i dva lava, tj. lava i lavicu. Moj stariji sin je lav i mislim da je tipičan predstavnik ovog znaka. Jeste li vidjeli kako se lav ponaša u zoološkom vrtu? Spava, spava i spava i ne možeš ga dočekati da se probudi. Bitno mu je da je njegova griva savršena i da oko sebe ima dosta lavica koje ga gledaju s obožavanjem. I onda se on jedva jedvice digne i kresne koju lavicu. Pa opet spava i spava i spava... I kćerka je lav, tj. lavica i pošto je najmlađa u obitelji,još uvijek ne mogu odrediti hoće li ona biti kao ove lavice oko prevažnog lava, duboko se nadam da neće. Osim lavova, u kući imam i dva blizanca, to su moj muž i mlađi sin. Blizanci su dragi, neozbiljni, simpatični, netko ih treba usmjeravati, jer nisu za neki veliki posao,površni su. S blizancima se možeš smijati, ali ponekad se ta njihova neozbiljnost zna popeti na glavu ozbiljnom jarcu kao što sam ja. Ipak, moj blizanac i ja već uspješno gazimo dvadeset i neku obljetnicu braka, znači da ipak dobro funkcioniramo. Nadam se da nikog nisam uvrijedila ovim postom, jer se ove karakteristike odnose isključivo na moju obitelj... A malo mi i ovo sunce udarilo u glavu...

Broj komentara: 10:

  1. Taman posla, kakva uvreda, nisi ti ništa izmislila, tako kaže horoskop.

    Moja sestra je blizanac, a ćerka jarac. Mnogo dobro znam o čemu pričaš, naročito kad su u pitanju jarčevi. Nisam nikad verovala u to, ali svakim danom sam uverenija da ima nešto, i da je moje dete tipičan predstavnik svog znaka. Ja sam rak u podznaku vaga i imam sve osobine svog znaka, naročito emotivnost, pa na tv isključivo gledam crtane filmove, jer za drugo i nisam.

    Svi smo mi ovakvi ili onakvi, ali svako je na svoj način poseban.

    OdgovoriIzbriši
  2. i ja sam jarac i slažem se s napisanim... još jedna stvar koju kažu za jarčeve je da što očima vide...rukama naprave... moram priznat da je to vjerojatno naj istinitija rečenica koju sam ikad pročitala u horoskopu o sebi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. U kuci imam jarca, lava i blizanca. Slazem se s ovim sto si napisala za lava i jarca, ali moj blizanac nije kao tvoj.
    Zelim ti jos puno okruglih brojki s tvojim blizancem.

    OdgovoriIzbriši
  4. Blizanci vam baš dobro dođu da malo uneozbilje atmosferu. ;) Jarci koje poznajem su redom hipersenzibilni, samo što osjećaje jako skrivaju. I radoholičari su, i znaju s novcem. Svakoj obitelji koja ih ima su stup sigurnosti, osoba na koju se uvijek može računati u svakom pogledu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Heh, baš zgodan post. Osobito ne vjerujem previše u horoskop, ali ima tu nečega. Moj dragi i ja smo ovnovi i svugdje piše da se ovan najteže slaže s ovnom, ali ja stvarno ne znam kako to nama uspijeva. :)
    Čestitam na obljetnici i želim još toliko pa i više! :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Kod mene je situacija sljedeća, ja i sin ovnovi.. muž strijelac i kćer vaga...
    Ne čitam horoskope...a ova kombinacija funkcionira super...

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitam na godišnjici. Moja bolja polovica je jarac. Ja vjerujem u natalni horoskop jer smo svi mi ipak dio univerzuma
    Zgodan post

    OdgovoriIzbriši
  8. Drago mi je da komentirate i moj post koji nema nikakve veze s ostalim mojim postovima. Veliki pozdrav šaljem svim mogućim i nemogućim znakovima!

    OdgovoriIzbriši
  9. pozdrav Jasna,dve ribe izrodile lava i jarca,ima tu neceg,naravno ne diraj lava dok spava...kiss

    OdgovoriIzbriši
  10. ahahahahaaaaaa odličan članak :) totalno se slažem!

    OdgovoriIzbriši