četvrtak, 14. lipnja 2012.

Kako se riješiti Klimta

Klimta ili voliš ili ne voliš, trećeg nema. Ja ga volim i mislim da njegove slike sasvim sigurno još ljepše izgledaju uživo nego na reprodukcijama. Prošle godine imala sam fazu Klimta kad sam napravila dosta radova i stvarno su mi bili jako dragi, a pogotovo jedna veća kutijica u koju stane takva ista, samo manja. Neki dan sam kupila takve kutijice ponovo i htjela sam napraviti istu kao i prošle godine (jer sam onu od prošle godine prodala), ali samo za sebe.I napravila sam je, ne baš posve istu i nikom je ne dam. Na slici se uopće ne vide pukotine od dvokomponentnog laka (a ima ih, lijepo se raspucalo, vjerujte mi na riječ). A da ne ostane samo na kutijicama, napravila sam jedan rad i na drvenoj pločici. Dodala sam zlatnu šablonu sa strane i nisam sigurna jesam li to trebala napraviti. I tu ima pukotina koje se ne vide, ali dosta su sitne i ispunjene zlatnim prahom. I još jedna zajednička slika : Kako se riješiti Klimta? Tako što potrošiš sve motive koje imaš, to je jedini način. I ja više nemam ni jedan jedincati klimtovski motiv-šmrc, šmrc...

Broj komentara: 11:

  1. Nije da ga ne volim, ali ni ne obožavam. Ali tvoje kutije i slika mi izgledaju super. Onako su posebne, malo kao vintage i pravo umjetničke. Zašto se uopće riješiti Klimta? Uživaj dok traje..

    OdgovoriIzbriši
  2. Nema šmrcanja i plakanja za Klimtom, sigurna sam da će te tvoj Klimt odobrovoljiti i obrisati suze, a radovi su prekrasni. Pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se neki put čini preozbiljnim ali ti si ga odlično iskoristila :), i sviđa mi se zlatni šablon :D jer je osvežio ceo rad.

    OdgovoriIzbriši
  4. imala sam fazu ozbiljne zaljubljenosti u klimta prije par godina, no zbog sveprisutnosti motiva njegovih slika, dojam mi se malo 'razvodnio'! što ne znači da tvoje kutijice i slika nisu dražesni! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kutijice su odlične a kad se slika uveća vide se pukotine, ne brini. A slika je još bolja od kutijica. Zlatni aablon koji te baca u dilemu, je super kombinacija, prema tome, DA, TREBALA SI DA GA STAVIŠ. Eto, konkretan odgovor.

    OdgovoriIzbriši
  6. Radovi su ti prekrasni, zašto imam osjećaj da ćeš opet u kupovinu Klimtovih motiva??

    OdgovoriIzbriši
  7. Ah, sva cvjetam od lijepih komentara!Hvala vam puno!

    OdgovoriIzbriši
  8. Klimt je jako dekorativan, zato tako dobro paše posvuda...baš su ti lijepo ispale kutije, vrlo elegantne i tres chic!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Znači il ga voliš il ne voliš! Onda ga ja valjda ne volim, ne nalazim u njemu nikakvu inspiraciju, jer imam jednu jedinu salvetu koja godinu dana nije našla svoje mjesto ni na jednom radu, pa ako dođeš ponovno u fazu Klimta javi!
    Radovi su ti lijepi i sviđa mi se zlatna šablona, dobro se uklopila!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Kutijice i pločica su savršeni i čuvaj samo za sebe.
    Ni ja nemam motiv Klimta, a volim...možda negde i nabavimo :)
    Samo misli pozitivno i raduj se što umeš sve ovo ovako lepo da radiš :)

    OdgovoriIzbriši