srijeda, 8. veljače 2012.

Srca na dva načina

Morala sam napraviti još koje srce, a htjela sam i ja jedanput ispasti romantična. Nedavno sam dobila na poklon dvije vrste rižinog papira koji su predivni,ali nikako nisam mogla smisliti gdje da ih upotrijebim. I onda sam napravila ova dva srca, jedno malo i jedno veliko. Na veliko sam dodala malo čipke,a rižin papir zaljepljen je s unutrašnje strane.A ovo treće srce napravila sam samo sebi i ne bih ga nikome dala. Opet je moj dragi Klimt u pitanju i njegov čuveni Poljubac. Tu sam stavila 2 K lak i zlatni prah, a okolo su crne šljokice pričvršćene pribadačama. Jako ga je teško snimiti, jer blješti kao ludo, ali klimtovski motiv takav i treba biti.Sve si nešto mislim da ovo neće biti i moja zadnja srca.

Broj komentara: 9:

  1. Meni su prekrasna sva tri, posebno najmanje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaaaaao Jasnaaa...što su lijepa ova dva na prvoj slici...neodoljivo! Sad me već hvata želja da se poigram salveticama koje sam prilično zapostavila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se kako si uklopila Klimta u ovo srce, vrlo efektno. I cvjetna srca su jako lijepa.

    OdgovoriIzbriši
  4. HOLA JASNA !!!!!!!! QUE BONITOS ESTOS CORAZONES !!!!!!! SON DELICADOS Y ELEGANTES. ME ALEGRO DE SALUDARTE. MUCHOS BESOS DESDE CADIZ, ESPAÑA.

    OdgovoriIzbriši
  5. Srčeka su ti prekrasna, tako je, samo nastavi dalje!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. uh srca me uvek obore s nogu,,,prelepa su..pozdrav za tebe..

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobih ovu blogersku nagradicu i proslijeđujem je Vama, a o čemu se radi pogledajte ovdje http://mrvica-zivota.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala Melanzani I Jadri što su se sjetile mene kod dodjeljivanja nagrada!

    OdgovoriIzbriši