utorak, 21. veljače 2012.

Isto, a opet drugačije

U zadnje vrijeme sam se dosta ulijenila i ništa nisam napravila poslije onih srca.Nisam toliko često ni na blogu,slabo ostavljam komentare, više sam na facebooku.Prije par dana ipak sam odlučila prekinuti taj nerad i napravila sam dvije stvari s istim dekupaž papirom.Etui za naočale napravljen je na crnoj podlozi s dvokomponentnim lakom i na crnom se te pukotine i zlatni prah najbolje vide.Rokovnik sam obojala zlatnom akrilnom bojom, stavila sličicu, 2 K lak je preko čitave površine, zlatni prah je preko sličice, a preko ostalog dijela podloge je utrljana smeđa uljana boja.Sve to uživo izgleda drukčije nego na fotografijama, zato sam napravila slike u sobi i vani da se vidi razlika.Svima veliki pozdrav šalje Jasna koja se nada da ste vi kreativniji od nje...

Broj komentara: 13:

  1. Prekrasni radovi i motiv Jasna!


    Pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Doista prekrasno , a posebno mi se sviđa ovaj kontrast kod etuia :crna podloga i ispucana slika!

    OdgovoriIzbriši
  3. HOLA AMIGA !!!!!!!! QUE DE TIEMPO SIN SABER DE TI !!!!!!!! Y QUE TRABAJO TAN PRECIOSO NOS ENSEÑAS !!!! LA FUNDA DE GAFAS, HA QUEDADO GENIAL. MUCHOS BESOS DESDE CADIZ, ESPAÑA.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sigurna sam da ljepše izgleda uživo nego na slikama, mada i na slikama izgleda lijepo. Nisam ni ja previše kreativna, to je onako više usput, kad se mora ili kad nešto padne na pamet..

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasne su obje stvari, ali rokovnik... ma baš mi se sviđa kako si ga uredila!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno izgleda i rokovnik i etui, a to bi mogao biti samo početak tvog kreativnog razdoblja!
    Ja nekako više volim komunikaciju putem blogova jer su komentari osobniji i komentare ostavljaju samo osobe koje imaju nešto reći i nekako se s vremenom upoznamo i zbližimo, a na FB-u se tako nešto ne događa, pa mi on služi samo za povremenu zabavu!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  7. Vidim da si s Klimta prešla na Muchu. Volim ih i ja...posebni su i uz njih mi baš ide puno zlatne i crne boje. Super si to sredila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasni su ti radovi, jako mi se sviđaju i nadam se da će te ovaj moj komentar potaknuti da opet budeš isto kreativna!!! Samo naprijed!!! Pusa :)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim da si opravdala svoje odsustvo ovim lepim radovima. :) Jos nijednom nisam uspela da fotografisem neki svoj rad tako da budem zadovoljna, pa verujem da su i tvoji radovi uzivo drugaciji. Neka ovo bude pocetak novog stvaralackog ciklusa! :) Puno te pozdravljam!

    OdgovoriIzbriši
  10. izgleda mi baš nekako secesijski, valjda je to zbog motiva i zlatne boje!

    OdgovoriIzbriši