ponedjeljak, 19. prosinca 2011.

Zlatovez i snijeg






Ova dva zlatoveza napravila sam za naš sajam. Još uvijek to meni ne ide najbolje, nije to jednostavno za raditi i najbitnija je preciznost koja meni još uvijek nedostaje. Moram priznati da sam se malo i ohladila od zlatoveza, zapravo polako se hladim od svega. Polako mi je svega dosta i pun mi je kufer.
Možda je ovaj današnji snijeg kriv za ovu zadnju rečenicu...

Broj komentara: 14:

  1. Jasna salji sneg ...

    OdgovoriIzbriši
  2. haha...ohladila se od svega...pa nije ni čudo, mislim da se i nekima od nas događa isto, ali idemo se ugrijati kuhanim vinom i bit će nam vruće :))))
    Zlatovez na crvenoj podlozi...predivno!!!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  3. Znaš što, dobro da nam u ovo predblagdansko vrijeme uopće stignu pasti na pamet nekakvi kreativni radovi... i uopće se ne čudim što ti je svega puna kapa:))
    A što se tiče snijega... joj da znaš koliko godina željno prizivam, vračam, molim, zahtijevam... samo jedan snježni dan u Splitu.. A njega nema pa nema...
    Skoro sam i zaboravila... kutijice su ti predivne!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma kako nisi precizna, pa trebalo je to navesti bome! A snijeg.. I kod nas ga tako ima!! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. blago tebi na snijegu! a za mene - zlatovez ti je savršen!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma daj Jasna pogledaj ove slike - prava idila prekrasno za uživanje. Ja obožavam šetati po snijegu kada ovako pada. Ne znam zašto nisi zadovoljna zlatovezom. Sve je OK napravljeno. Šaljem ti malo svoje pozitivne energije pred blagdane. Nemoj nam sada pasti u depru. Ostavi sve i prošetaj sat vremena uživajući u svakoj pahulji.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako bih rado zamijenila hladnu i crnu buru za malo snijega, tople škornjice (nepromočive) i šetnju kroz prirodu ili uz more snijeg do mora. Radovi su prekrasni, je mali napad zamora uhvati svakoga, ali barem mene brzo prođe. Pohvale za sajam i sve tvoje radove. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ima riječ koja opisuje tvoje stanje - umor. Ponekad zaboravimo da mi nismo supermame, superžene i superdjelatnice. Izdrži još malo. Kad za Božić vidiš svoje sretne ukućane i svoju sređenu kuću, osjećaj zadovoljstva će biti veći od umora. Pozdrav tebi tvojoj obitelji. Jasminka.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tko nema snijega, taj za njim žali ( pa tako i ja) a tko ga taj bi rado malo sunca i mediteranskog štiha...Kutijice su prekrasne.

    OdgovoriIzbriši
  10. lep i prelep zlatovez.
    A poslednja rečenica, svima nama je na vrh jezika.
    Kraj godine je uvek nekako težak, svode se računi, završavaju nedovršeni poslovi, kao da se nešto ne može uraditi i prvog januara. Evo, ja dežuram baš tog dana, znam da će biti teško posle najluđe noći, pa šta!
    Treba se uvek pšo malo odmarati!

    OdgovoriIzbriši
  11. Dođu ti dani kad nam je "pun kufer", nije to samo kod tebe, posljedica svega oko nas i onoga u nama, ali isprazni se to..Sviđaju mi se kutijice, prepoznala sam trake koje si spominjala u jednom komentaru kod mene.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja ne znam sta se sa mojim blogom desava...sila Vas mi je sa spiska nestalo....a ja mislim Vi nista ne pisete...izvini mila, molim te....Radovi su ti kao i do sada fantasticni, a u ovim tvojim slikama uzivam iz tople sobe...Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  13. Jeeeee, sneg, hej, bice bolje...radovi su lepi, uostalom napravices onda kada volis i sta volis. Lepe praznike i raduj se sa nama. zivot je ipak lep.

    OdgovoriIzbriši