nedjelja, 27. studenoga 2011.

Crveno-zlatni ili srebrno-bijeli?



Napravila sam jučer dva adventska vijenca za stol sa po 4 svijeće. Jedan je crveno-zlatni i moja obitelj je odlučila da je on ljepši i da ostaje kod kuće, a drugi je srebrno-bijeli i on odlazi u knjižnicu. Na fotografijama se slabo vide zlatna i srebrna boja, stvarno je uživo ljepše.

I da, nedavno sam se registrirala na http://www.rukotvorine.com.hr/ i tamo ponudila jednu svoju zlatoveznu kutijicu na prodaju.
Tko ne zna za tu stranicu, neka pogleda, ima stvarno predivnih ( i jeftinih ) stvari.
A sad idem nešto raditi, jer je Božićni sajam sve bliže, a ja nemam baš puno napravljenih stvari.
Puno vas sve pozdravlja Jasna!


Broj komentara: 15:

  1. većina mojih su crveno zlatni... rijetko kad stavim srebrno plave... to je nekak uobičajeno za Božić... ah taj Božić... jedva čekam....
    Ja sam za ovogodišnji Božićni sajam odustala od nošenja razne đinđurije... jer ću s klincima u osnovnoj radit svašta takvo pa da im ne bum konkurencija :) nek si klinci nekaj zarade... a ja ću svoj alkohol prodavat :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš si ih zanimljivo napravila, svaki je prekrasan i raskošan na svoj način... osim doma, vidim da će i knjižnica biti lijepo i originalno ukrašena!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Oba vijenca su lijepa, mada se meni nekako više sviđa ovaj srebrni. No bitno je koji je vama ljpši, jer gledat ćete ga svaki dan!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super vjenčići, meni su podjednako lijepi...
    Ćao.

    OdgovoriIzbriši
  5. Venci su prelepi.
    Idem uživati u izloženim lepotama na stranici koju preporučuješ, iako, za sada tu ne mogu kupovati.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni bi bilo teško odlučiti se koji ostaviti doma...oba su tako lijepa, svaki na svoj način...možda mi se mrvicu više svidio srebrni! Zaista sam oduševljena svima vama kreativnim ženama koje danas gledam na blogovima i vašim mnogim raznolikim idejama!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja bih odabrala prvi, volim tople boje i interijer mi pita baš takve tonove.Sve pohvale, prekrasno si ih napravila!

    Pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  8. da teško se odlučiti,svaki je lijep na svoj način
    mrvicu srebrni mi je favorit

    OdgovoriIzbriši
  9. prekrasna su oba mada je ovaj srebreno bjeli isto tako zanimljiv i posebno ljep

    OdgovoriIzbriši
  10. oba su bas lijepa, no ja ove godine nekako vise naginjem snijeznim i srebrnim kombinacijama pa mi je ona za knjiznicu nesto draza :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Prelepi su i jedan i drugi.Crveni, malo topliji, a srebrni...pa, pravi zimski.Ne znam za koji bih se odlucila i bas kao ti, ukucanima bih ostavila da odluce.

    OdgovoriIzbriši
  12. Upravo tako, i meni je srerno-bijeli bio ljepši, ali ukućani su me nadglasali. Ipak, sad ga gledam u knjižnici i više ga ljudi vide pa mi je drago zbog toga.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ceka te nagrada kod mene na blogu, svrati, preuzmi je !

    OdgovoriIzbriši