petak, 18. studenoga 2011.

Božićne kuglice od tkanine




















Izrada ovih božićnih kuglica okupirala me zadnjih nekoliko dana. One stvarno nisu teške za izrađivanje, potrebno je samo imati više različitih komadića tkanine i utiskivati ih u stiropornu kuglu. Prošlog Božića, dobila sam na poklon jednu sličnu kuglicu od poznate kreativke Marije (Kami) koju sam već nekoliko puta ovdje spominjala. Marija radi čudesa, a ja sam tek početnik u ovome. Njena kuglica mi je poslužila kao ogledni primjerak kako to treba raditi,a malo sam, naravno, surfala i po netu. Za Uskrs sam radila takve pisanice pa čak i održala jednu radionicu kod mene u knjižnici.
Žao mi je što boje na fotografiji baš nisu vjerne, uživo to izgleda zlatnije i blještavije, ali nadam se da vam se ipak sviđaju.
Svima vam šaljem jedan veeeeeeliki pozdrav!




Broj komentara: 8:

  1. Predobro izgledaju, već se dugo spremam raditi tako nešto i artičoke, ali moram priznati da mi fali onog malo poticaja da krenem:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastične su, prava si majstorica!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je prelepo, ja zadivljena i oduševljena!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super su iako je zlatna boja malo potamnila ostale kombinacije.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Jasna, baš mi je drago da te ona moja kuglica inspirirala da se okušaš u toj tehnici :) Ja sam se naurezala i napikala kuglica prošle godine (evo ih ovdje: http://s599.photobucket.com/albums/tt79/mkami/Xmas%202010/#!cpZZ2QQtppZZ20)... U razne nove kreativne vode sam zašla, a pratim i tebe, vidim da si vrijedna i maštovita, želim ti još puno motivacije kad krene blagdansko doba ;)

    OdgovoriIzbriši