srijeda, 15. prosinca 2010.

Puno, puno radova...






















Sutra počinje Božićni sajam u mom Belišću, a mi (moja gradska knjižnica) smo glavni organizatori. Naradile smo se puno oko svega toga moja kolegica i ja , a hoće li to išta valjati, tek ćemo vidjeti
Ja sam napravila stvarno puno radova i do sad ih nisam htjela stavljati na blog (a nisam imala ni vremena), ali sad ću staviti samo nešto od svega toga. Kućice i svijećnjake od čaša vjerojatno ste već vidjeli na Jasminkinom blogu Suncokret pa neću pokazati to što smo radili u Osijeku na tečaju, nego ono što sam ja napravila kod kuće.
Puno sam radila slike, neke su od gipsa, a dvije su na slikarskom platnu. Tu sam stvarno uživala i nadam se da se to vidi
Radila sam po prvi put i anđele od krep papira i to dvije vrste. Njih me naučila raditi jedna jako draga žena koja dolazi na moje radionice pa mi je htjela pokazati nešto što ona zna, a ja nisam znala. Sad znam i to. Upijam kao spužva.

Kad prođe sajam, nadam se da ću ostati pozitivna nakon svega toga i da ću puno slika staviti na blog da vidite kako je bilo.
Do tad, držite mi fige da sve dobro prođe i da ne bude baš jako hladno, jer smo mi odlučili da naš sajam bude na otvorenom, bez obzira na hladnoću.

Broj komentara: 12:

  1. Radovi su ti prekrasni, bila si jako vrijedna!
    Od srca ti želim da sve prodaš i pazi da se ne prehladiš.Termosicu čajeka sa medom i to je to:)
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nema šanse da ovi radovi prođu neprimijećeni, naravno da se vidi i trud i ljubav koji si u njih uložila!!
    Puno uspjeha, čekamo nove fotkice:)))

    OdgovoriIzbriši
  3. E stvarno puno, puno, prepuno radova...bila si jako vrijedna i kreativna!!! Slažem se s Edom da nema šanse da ovakvi lijepi radovi, na kojima se vidi uložen trud i ljubav prema stvaranju, ne budu primijećeni!!! Jako mi se sviđaju slatki psići koji izgledaju kao da hoće iskočiti van iz okvira i jako mi se sviđaju zadnji radovi - kućice koje si dodatno ukrasila grančicama...joooj predobro izgledaju!!!
    I posebno mi se sviđaju anđeli od krep-papira zato jer sam i sama radila s krep-papirom cvijeće, ali anđeli mi nisu uspjeli, a nažalost nema mi tko pokazati, pa bi bilo lijepo kad prođe sva ova gužva da nam možda pokažeš kako ti to radiš! Lijep pozdrav i toplo se obuci :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Držim fige da sve prodate i da bude temperatura +17...Sve mi je prekokrasno,ali ne mogu pogled skinuti s MICA !!!

    OdgovoriIzbriši
  5. i od mene tople želje za toplije vrijeme tijekom sajma:))....a što se radova tiče,znam da je kriza ali tko bi mogao odoljeti ovim preslatkim radovima:))).....psiće si predobro ukomponirala a mica maca je sama po sebi preslatka.....
    za anđele se slažem sa sanjom.jedan kratki tutorial bi nas sve obradovao:)))...
    držim fige i šaljem dobre vibracije:))...

    OdgovoriIzbriši
  6. ovakvi lije pi radovi sigorno neće proći nezamjećeni. i ja ti držim fige da sve prodaš i da se ne smrzneš na sajmu! i čekam tuta za anđelke! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nadam se da se ne smrzavate previše a kako su radovi prekrasni nećete ni imati vremena za smrzavanje prodat će te to o'čas posla pa možete negdje na toplo na čaj.

    OdgovoriIzbriši
  8. Savršeni radovi!
    Srećno na sajmu!

    OdgovoriIzbriši
  9. radovi su predivni,želim vam puno sreće i uspjeha na sajmu!

    OdgovoriIzbriši
  10. Puno uspjeha na Bozicnom sajmu, sigurna sam, da nece izostati, s obzirom na ove prekrasne radove, koje si nam pokazala:) Drzim fige!!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  11. JOj ,Jasna,divne si stvarcice napravila,sve ces prodati sigurno,drzim fige.I ja se spremam u nedelju na bozicni bazar, pa cemo prepricati utiske i slike naravno.Pozdrav i puno uspeha u prodaji.

    OdgovoriIzbriši
  12. Puno puno uspeha u prodaji draga Jasna. Imate kvalitetne radove i verujem da cete sve prodati. Drzim vam palceve. Pusa i ako nisam zakasnila sa savetima, skijasko odelo je odlicno za takve izlozbe vani. Ja tako radim i vece zimske cipele i u njima bakine vunene carape. Kao da si u kuci, ne osetis zimu. Srecno.

    OdgovoriIzbriši