utorak, 21. prosinca 2010.

M kao Marija





































I ja sam među onima koji su sudjelovali u Izzyinom swapu, a moja partnerica je bila jedna Marija. Kad sam pročitala da sam s njom u paru, prvo sam htjela vidjeti što ona radi, kakvi su njeni interesi, ali uzalud sam je tražila u blogerskom svijetu. Naime, Marija nema blog, što je velika, velika šteta, a nema ni profil na fejsu. Ipak, ubrzo smo stupile u kontakt i ona mi je rekla da mogu njene radove pogledati na Cvijet.info forum i na Photobuckett album koji svatko može pregledati. I onda nastadoše moje muke, jer Marija radi tako prekrasne, čudesne stvari prema kojima ove moje igrarije izgledaju baš jadno (barem meni).
Ali, što je , tu je, odlučih se napraviti nešto i poslala sam joj to (jednu drvenu kutiju u koju sam stavila dva anđela od gipsa-eto, i to možete vidjeti na fotografiji)), a ona je mene danas obradovala prekrasnim paketom. U njemu je bilo svega i svačega, a osmijeh na mom licu je bio sve širi i širi dok sam pregledavala što je sve natrpala u čizmu. Već je i čizma posebna, rukom šivana, u smeđem tonu, ima na sebu i zvončić i pahuljicu, stvarno je posebna.

A unutra: prekrasan broš, kugle za bor, origami zvjezdice i jedna fantastična čestitka za koju nisam znala trebam li je otvoriti ili ne. Kad sam je otvorila, tu je bilo jedno pismo od Marije s najljepšim željama za blagdane. Ah, da, nisam napisala da je Marija sve to protkala stihovima Đorđa Balaševića i na tim poklonima napisani su neki stihovi iz njegovih pjesama.
Pa, mislim, stvarno!
Marija, Marija, što mi učini?
Puno, puno ti hvala!

Broj komentara: 16:

  1. marija je zaista jedna posebna osoba:))).....i ja imam čast i zadovoljstvo da svakodnevno gledam neke njene radove:))).....
    divan ste swap izmjenile i mislim da smo se svi jako dobro zabavili...... vjerujem da smo svi imali sretne osmjehe na licu kad smo otvarali pakete.....
    zato se nadam da će nas izzy uskoro opet obradovati organizacijom swapa jer ima li nešto ljepše od darivanja:)))....

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelijepi darovi...
    A Mariju bi mogli nagovoriti da otvori blog..Zaista je šteta da njene radove ne vide i ostali...
    LP
    Phoenix

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo cure, jako lijepo:))
    Ja isto imam srecu i zadovoljstvo, pa Mariju znam sa Cvijet.info foruma. Njeni posebni, predivni radovi govore sami za sebe.
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  4. Moje cestitke i odoh u potrazi za Marijom. Ne sumnjam u vase price, al me muci sto ne mogu koristiti vase oci. Moram se snaci, zato se nadam da cu naci taj info-cvet forum. Kisss
    Ah da zaista su i tvoje stvarcice divne, verujem da ce se Mariji dopasti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Jasna, ja sam presretna što sam ti uljepšala ovaj dan, a nadam se da će te pokloni uveseljavati i ostale blagdanske dane :)
    Bilo mi je zadovoljstvo biti tvoja swapica i drago mi je da sam uspjela dovršiti sve poklone koje sam zamislila ;)

    Evo, ponavljam se: kako se još uskraćujem za blog, radovi trenutno vidljivi na photobucketu:
    http://s599.photobucket.com/home/mkami/index
    ...i na galerijama na cvijet.info forumu (uz priče o svakom radu) pod nickom -kami- :
    decoupage > http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3904

    A tu ću čim stignem objaviti i jedan post o swapu i baladu o čizmici i stvarčicama iz nje :)
    origami i ostalo > http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4044

    OdgovoriIzbriši
  6. I jedna i druga pripremile ste predivne i jedinstvene darove.Jako mi se sviđaju.Nažalost,ne mogu sa sigurnošću potvrditi da li je to baš ta "jedna" Marija,ali svakako ću skoknuti i pogledati njezine radove!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasne si darove dobila!! Ne znam što mi je ljepše, ali i tvoji su radovi izvrsni i sigurna sam da im se Marija jaako obradovala...
    A sad i ja u potragu za Marijom...

    OdgovoriIzbriši
  8. @Tatjana: ja sam "ona" Marija iz Pule sa HMF-a, samo nisam puno pričala o svojim radovima kad smo se upoznale, nego o tvojim ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Bravo i za tebe i za Kami (Mariju)!!! Razmijenile ste uistinu lijepe poklone u koje je utkan dio vas samih i upravo zbog toga je svaki poklon koji je od srca, poseban i lijep!
    Puse

    OdgovoriIzbriši
  10. Morat ćemo napraviti jednu peticiju da Marija napravi blog pa da svi jednostavnije možemo doći do njenih radova.
    Hvala vam svima na lijepim riječima.
    Marijin poklon je stvarno izuzetan i ja još i danas ne skidam osmijeh s lica.

    OdgovoriIzbriši
  11. Divno druzenje Jasna,dobro je sto prave stvari uvek nadju nacina da stignu do nas.Prelepi pokloni a za Balasevica plus.Pozdrav :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Za Mariju-aaaaa,i mislila sam na tebe,sad mi je drago da si mi i potvrdila.Puno pozdrava!

    Sorry Jasna što se koristim tvojim blogom,ali kad nekome ne možeš ući u trag...Nadam se da mi opraštaš,a kao mito šaljem i tebi pozdrave i poljupce?!?

    OdgovoriIzbriši
  13. Eh, ta Marija, neuhvatljiva je...

    OdgovoriIzbriši
  14. bravo cure!! swapić je odlićan! kami origami otvori blog da se mozemo i dalje divit tvojim radovima i ostavljat komentare! hajde,nije to tako tesko! :))

    OdgovoriIzbriši
  15. Najbolje što je Marija poslala je ona kuglica na kojoj je papirić:Kao rani mraz!

    OdgovoriIzbriši
  16. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdgovoriIzbriši