četvrtak, 20. svibnja 2010.

Kod Tee na radionici




Da, da, došla Tea u Osijek održati radionicu, i to po prvi put, u našu Slavoniju. Na radionici u Design studiju Zebra oslikavali smo čipkom jedan crijep, naravno uz upotrebu salveta, rižinog papira i bitumena.Nakon jedno pola sata, usudih se pitati Teu znači li joj poznato ime bloga "kao igra", a ona kaže da zna za taj blog, a ja, opet stidljivo, priznah da je to moj blog. Njoj je bilo drago, sad je konačno imala bar nekog poznatog iz blogerskog svijeta, a i meni je bilo drago što sam svladala svoju stidljivost i nesigurnost.

Kako je moj crijep ispao? Hmmmm...Ja uvijek vidim samo neke greške i uvjerena sam da je mojim susjedama koje su radile pored mene ispao bolje, npr. Kristini.

U svakom slučaju, jako mi je drago što sam svladala ovu tehniku, što sam vidjela Teu, što sam po prvi put bila u tom sudiju Zebra, gdje ima zgodnih kutija, tacni, ma svega i svačeg i sigurna sam da ću ići još koji put.

A evo i slike crijepa...Naravno da sam ga već objesila u sjenicu i samo čekam lijepo vrijeme kad ću konačno moći sjesti tamo i sa svojim mužićem popiti kavu...

Broj komentara: 8:

  1. Crijep ti je krasan, vjerujem da ćeš napraviti još puno genijalnih stvari za svoje prelijepo gnjezdašce.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas divno sto mozes prisustvovati radionicama.Crep je super ispao.Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. evo, moram priznati da me svakim danom sve više iznenađuješ i raduješ. volim tvoje kreativne mrvice i volim što radiš svašta u knjižnici... nadam se da ćeš uskoro i mene podučiti ... vlastuljak :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično, moje mišljenje je da rad niti ne treba izgledati kao po šabloni, jer čar umjetnosti je u tome da nepravilnosti daju originalnost. Naljepnice svatko može kupiti, a ovakav handmade ne može svatko napraviti, zar ne? Sve pohvale!

    OdgovoriIzbriši
  5. Crep ti je fantastican, i meni je tako drago, da je Tea konacno stigla i u Osijek, u nasu Slavoniju, i ja dolazim za dva dana u Vukovar:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Crijep je fantastičan, sviđa mi se tim više što je to onaj krasan da tako kažem pun crijep koji se laže u kalijeve peći, moram priznati da sam zaboravila kako se zove, a greške ako ih ima, daju svakom radu šarm i čar i ljepotu i ii.....
    velik cmok iz Peroja od Loredane.

    OdgovoriIzbriši