utorak, 13. travnja 2010.

A što drugo nego cvijeće
Zadnji put sam stavila sliku one tegle s ružama, a sad ću pokušati staviti slike dva preostala rada s radionice u subotu (ako uspijem, jer komp me nešto zeza i prespor je).
Ovaj smeđi tanjur je rađen s dekupaž papirom (naravno, opet ruže) i 2 K lakom. Pun je grešaka, jer ja, naravno, ne slušam dobro upute. Kad Jasminka kaže da ne prelazimo 2 puta lakom i da ne popravljamo greške, ja pokušavam popraviti svoje brljotine nadajući se da se neće vidjeti. Ali, šipak, napravim štetu još gorom i kad se sve osuši, vidi se svaka greškica, akamoli ovakve grešketine .
Ova mala crna kutijica je opet napravljena s dekupaž papirom, a podloga je s pitoricom, i opet je cvijeće izabrano kao motiv.
A ovaj treći rad, to je onaj u deset naveče, kad sam stigla kući s radionice puna elana i kad sam morala trodimenzionirati svoju teglu za cvijeće. Žao mi je što se na slici baš ne vidi dobro, ali ipak se može steći nekakav dojam.
Mogu se ja cvijećem okruživati koliko hoću, sve mi je džabe, kad ova kišurina lije kao blesava i vrijeme više podsjeća na turobnu jesen nego na proljeće.

Broj komentara: 7:

 1. prekrasni radovi! nisu to ništa strašne greške, to tako mora biti i gotovo! ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasno! Ja nevidim nikave greske na tanjur! Svidja mi se kako si tridimenzionirala ova tegla

  OdgovoriIzbriši
 3. ni ja ne vidim nikakave greške na 2k......a
  tvoje trodimenzionalne teglice su mi odlične......zaintrigirala si me da pokušam i ja tako nešto....

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja sam tu trodimenzionalnost dobila s tim efaplastom(mislim da se tako zove). Pitam se mogu li to napraviti i sa DAS masom. Mislim da ću probati i to.

  OdgovoriIzbriši
 5. radovi su ti super, a meni je najljepši tanjur. .a greške. .pa tako mora bit, zar ne?!. .

  OdgovoriIzbriši
 6. Odlicni su ti radovi, greske ne vidim, tanjur, kutijica, tegla, svaki je lijep na svoj nacin, bravo:)))

  OdgovoriIzbriši
 7. Hvala vam svima na lijepim riječima-kako to godi čuti!

  OdgovoriIzbriši