četvrtak, 4. veljače 2010.

Bubamare


Naravno da sam morala isprobati taj shabby chic kod kuće i sad bih sve po kući šabišikala (sve nešto odmjeravam i plašim svoje ukućane pogledom lovca koji vreba plijen....)


Eh,baš bi ta moja hrastova viseća kuhinja lijepo izgledala u shabby chic stilu...


Ipak, da krenem od nečeg jednostavnijeg-izabrala sam jednu malu kutijicu i sinoć ju napravila tako kako sam naučila na tečaju.Na tu podlogu najviše su mi išle bubamare i stavih njih.

Meni slatko.

Samo, kud ću ja sa svim tim kutijama...

Špajz mi već puca po svim šavovima.

Joj,što sam sretna što imam prve sljedbenike!I prijavila sam se na onaj SWAP za Valentinovo .Sad sam sva u razmišljanjima što da napravim, a da ne bude prekičasto.

4 komentara:

  1. Kako meni promaknu ovi divni blogovi...Nedostatak vremena čini svoje, pa mi promiću prekrasne stvari...Super ti je blog...

    LP, Phoenix

    PS. nasmijala sam se na ono u profilu...Udata već 100 god....I meni se čini da sam toliko godina udata...hehehehe

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako sam sretna bila jutros kad sam ugledala ovaj komentar!
    Meni je sve krenulo upravo od tvog bloga, to mi je bila prva stanica kad god upalim kompjutor(i još uvijek je tako).Sve sam one tvoje stare postove ispregledala i nekoliko puta, pokušavala nešto od toga i sama napraviti, ali nisam se usuđivala staviti nikakav komentar.Eto,kad mi koje smo udate sto godina nemamo hrabrosti...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma samo hrabro. Nasa Phoenix je najbolja dusica na svetu. Samo ti pisi slobodno, niko nece zameriti, svako se raduje komentarima. A tvoj blog je super, kutijice su fantasticne i sada smo se povezale, sada sam te ubacila u moju listu pratnje, pa ako me nema znaci da sam zauzeta, ali kad mogu evo me. Da je meni jedne takve kutije, ja samo pletem, al nikad se ne zna, mozda se jednog dana i menjamo, kad prodjem kroz HR. Zivot pise romane.

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam imala fazu pletenja,ali me je nešto napustila ta faza.Možda se ponovo vratim i u to,tko zna,onaj tko jednom nauči plesti,uvijek to zna.Zato sam zahvalna svojoj mami koja me to naučila.

    OdgovoriIzbriši